• Počet na stránku
  • 10
  • 20
  • 30

Makrobiotické stravování

  • Autor: Funk, Jindřich
"Dostat se na vrchol hory, jak na to? Jen stoupej a nemysli na to!" Samizdatová příručka makrobiotockého stravování včetně receptur a indikací podle onemocnění. Fialový otisk cyklostylu, datováno "Mariánské Lázně 1986". Listy formátu A4, jednostranný tisk, ve hřbetu spojeno na 2 svorky (kancelářský pořadač). Stopy manipulace, dobrý stav.

200 Kč

Manka's Czech Cookbook and Memoirs

  • Autor: Prokupek, Milan
Illustrated by Mikulas Ales. EdgePress: Inverness, 1979. 207 s. 8°, 25 cm, Brož. Velmi dobrý stav. V úvodu knihy fixem podpis Milan Prokůpek sr., Invernes, June 1979 + Judy Prokupek

400 Kč

Příručka pro výčepníky

  • Autor: Hospr, Jaroslav
Praha: Merkur, 1979. 95 s., 8°, brož., výborný stav;

90 Kč

Mazdaznanská dietetika a kuchařka

  • Autor: Hanisch, O. Z.
Samizdat z roku 1984, vydal Dr. Z. Horák, napsal Otoman Zar-Adusht Ha'nish. Průklep strojopisu, 148 stran, jednoduchá poloplátěná černo červená vazba, velmi dobrý stav.

500 Kč

Kuchařská kniha Vitello

Předpisy na vaření a pečení. 8°, Brož. (dvě svorky ve hřbetu), 1930, 48 s. Vzácně se vyskytující reklamní kuchařka od výrobce margarínu Vitello. Velmi dobrý stav.

200 Kč

Výroba nezkvašených ovocných moštů v domácnosti

  • Autor: Kamenický, Karel
Praha, SZN, 1954, 59, 2. přepracované vydání, 8°, Brož

80 Kč

Jídla, která léčí

  • Autor: Turnerová, Lisa
  • ISBN: 978-80-7309-572-7
Praha, KMa, 2008, 239, 1., 4°, Brož

80 Kč

Moučníky

  • Autor: Hajková, Mária
Bratislava, Obzor, 1968, 352, , 8°větší, Lamino vazba

110 Kč

Pivovarnictví (konvolut 14 tiskovin)

ca 1915, větší 8°, PPl. převazba

1 800 Kč

Encyklopedia of European Cooking

  • Autor: Soper, Musia - editor
London, Spring Books, 1964, 632, , 4°, Ocpl s ob.

120 Kč

Strana 1 z 3    Celkem 21 záznamů